ETWİNNİNG PROJESİ

ETWİNNİNG PROJESİ "ROBOTİK KODLAMAYA VAR MISIN?"

02.11.2021 117

Okulumuz Okulöncesi Öğretmeni Şenay AYDIN tarafından yürütülen Robotik Kodlamaya Var Mısın? e Twinning  projesinin amacı; okul öncesi öğrencilerimize kodlama eğitimi ile sorgulamayı , problem çözmeyi , yaparak - yaşayarak ve oynayarak deneyimlemelerine fırsat verilmesi.

-Kodlama eğitimine küçük yaşlarda başlamak, çocukların geleceğe hazırlanmasında katkı sağlamak.

-Hata yapmayı ve hatasını yaparak ve yaşayarak deneyimlemesine olanak sağlamak, öğrenirken de eğlenmesini sağlamak

-Kodlama eğitimi vererek onları oyunlaştırılmış şekilde tasarlanan ve hazır materyaller de kullanarak geleceğe hazırlamak için imkan ve ortamlar oluşturmak.

-Yer yön , hareket ve algoritma becerilerinin gelişmesi, teknolojinin de bilinçli kullanması amaçlanmaktadır.

Şeker Arılar Sınıfı Robotik Kodlamaya Var Mısın? Projesi  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Artırılmış Gerçeklik Çalışması

Robotik Kodlamaya Var mısın? Proje tanıtım videomuz

Robotik Kodlamaya Var Mısın? Projesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ortak Ürün Şiiri