Metin ÇİLİNGİR - Müdür

20.09.1981 yılında Trabzon ili Tonya ilçesine bağlı Hoşarlı Mahallesinde Dünyaya geldim, Hareketli bir çocukluk döneminin ardından 1986-1987 eğitim öğretim yılında Hoşarlı mahallesinde bulunan Hoşarlı ilköğretim okulunda eğitim öğretim hayatıma başladım. 1994 yılında ilkokuldan mezun olduktan sonra Vakfıkebir ilçesine bağlı Vakfıkebir Lisesine başlayarak 1997 yılında oradan mezun oldum. 1999 yılında yapılan ÖSS sınavı ile Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği bölümünü kazandım. 2002-2003 yılı eğitim öğretim yılı sonunda buradan mezun olarak öğretmen oldum. 5 yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra Erzurum İli Horasan İlçesi Merkez İnkılap Ortaokuluna atanarak 2011-2012 eğitim öğretim yılı ile milli eğitim bakanlığına bağlı kadrolu sosyal bilgiler öğretmeni olarak ilk görevime başladım. 3 yıl burada çalıştıktan sonra Trabzon İli Tonya İlçesine bağlı İskenderli ortaokuluna oradan da Feride Ahmet Şener Ortaokuluna atandım. 3 yıllık öğretmenlik yaptığım bu okuldan Karaağaçlı Ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak atandım. 2 yıl müdür yardımcılığı görevinden sonra Hoşarlı Ortaokuluna Müdür olarak atandım. 3 Çocuk babası mutlu bir aileye sahip olarak halen görevime devam etmekteyim.