Hoşarlı İlkokulu


Vizyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, vatanının ve milletinin gelişmesi için çalışmayı görev bilen, toplumun çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan, Atatürk ilke devrimlerine ve çağdaş, demokratik değerlere bağlı, insan haklarına duyarlı ve saygılı, yaşadığı çevrenin sorunlarını görebilen ve bu sorunları çözmek için çalışan, bilgi üretebilen, ürettiği bilgiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak gören ve doğa bilincine sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 8:30 - 15:00
Isınma: KALORİFERLİ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: 11 Servis
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04628836007

Belgegeçer - (462) 883 6007

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hosarliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hoşarlı Köyü TONYA/TRABZON

Öğretmen :7
Öğrenci :58
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :256
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Hoşarlı Mahallesi Tandoğan Küme Evleri No:59 Tonya Trabzon

Adres - Hoşarlı Köyü TONYA/TRABZON

Ulaşım Taşımalı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz yok kenarındadır. Trabzon İl merkezine uzaklık 55 km (servisler aracılığıyla gidiş geliş yapılabilmektedir) Tonya İlçe merkezine uzaklık 5 km (15 dk arayla dolmuşlar bulunmaktadır) Vakfıkebir İlçe merkezine uzaklık 15 km (15 dk arayla dolmuşlar bulunmaktadır)